recent
Breaking news

slider1

random

Ομορφια

[Ομορφιά][bleft]

Παιδι

[Παιδί][grids]

Τι ονειρεύεται ένας άντρας;

Οι άντρες ξέρουν ότι αυτό που ονειρεύονται οι γυναίκες είναι να βρουν τον πρίγκιπα του παραμυθιού. Οι γυναίκες όμως ξέρουν τι ονειρεύεται ένας άντρας;


Μια πετυχημένη καριέρα, μια υγιής ζωή με ψυχική και σωματική υγεία, μια χαρούμενη κι ευτυχισμένη οικογένεια ανήκουν σίγουρα στα θέλω και στα όνειρα τους.
Υπάρχουν κι άλλα όμως! Αυτό που δεν λείπει σίγουρα από τα όνειρα κανενός άντρα είναι τα ακατόρθωτα, τα «δύσκολα» και τα ευχάριστα. Ένα ταξίδι σε μία ανεξερεύνητη χώρα, ένα γρήγορο σπορ αυτοκίνητο και η ευκαιρία για να πατήσουν το γκάζι τέρμα, μία γυναίκα με αναλογίες μοντέλου, ατελείωτες ώρες στα γήπεδα -μέσα αλλά και στις κερκίδες-, αντροπαρέες με μπύρες, gadget τελευταίας τεχνολογίας που κάνουν τη ζωή αλλά και τη δουλειά πολλές φορές παιχνίδι!
Στην κατεύθυνση αυτή, η Gillette ProGlide, ικανοποιεί το όνειρο της τεχνολογίας και της ευχαρίστησης, αφού έχει 7 καινοτομίες σε μια ξυριστική μηχανή, με αποτέλεσμα να χαρίζει το πιο άνετο ξύρισμα της Gillette, ακόμα και αν ξυρίζεται κάθε μέρα. Κάπου εκεί συναντιούνται τα όνειρα μας: Ξυρίζεται και γίνεται ένας γλυκός, ευγενικός και ρομαντικός τύπος άντρα, όπως εμείς τον ονειρευόμαστε.
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δημοσίευσε ένα σχόλιο
  • Blogger Σχόλιο χρησιμοποιείτε το Blogger
  • Facebook Σχόλιο χρήση του Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Παραξενα

[Παράξενα][bsummary]

Γυναικα

[Γυναίκα][threecolumns]

αδυνατισμα

[Αδυνάτισμα][twocolumns]

συνταγες

[Συνταγές] [bsummary]