Ομορφια

[Ομορφιά][bleft]

Παιδι

[Παιδί][grids]

Φέρτε τον σύντροφό σας στο προσκήνιο

Η αραίωση των μαλλιών μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό πλήγμα στην αυτοπεποίθηση ενός άντρα και να τον κάνει να αποφεύγει τις κοινωνικές συναναστροφές. Βοηθήστε τον να βρει τη χαμένη του αυτοπεποίθηση...

Περίπου το ένα τρίτο των ανδρών παγκοσμίως αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της αραίωσης των μαλλιών. Αυτό σημαίνει ότι για πολλές γυναίκες η εικόνα των συντρόφων τους μπροστά στον καθρέφτη που εξετάζουν τους κροτάφους τους ή αναζητούν τρόπους για να αντιμετωπίσουν τις αλλαγές στα μαλλιά τους είναι γνώριμη. Ο άλλοτε τολμηρός και γεμάτος αυτοπεποίθηση άνδρας που πρωτογνωρίσατε αποφεύγει πλέον τις φωτογραφίες και τις περιστάσεις όπου όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα επάνω του. Δεν είναι εύκολο να βλέπεις κάποιον να περνά αυτή τη διαδικασία αλλαγής και να μην μπορείς να βοηθήσεις...
Η αραίωση είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων με πρώτο και βασικό την τριχόπτωση ή το σπάσιμο της τρίχας. Η ελλιπής φροντίδα των μαλλιών ή διάφορα προβλήματα στο τριχωτό της κεφαλής (π.χ. πιτυρίδα) συμβάλλουν σε αυτή την αλλαγή. Τα καλά νέα είναι ότι η νέα σειρά του Head & Shoulders εστιάζει αποκλειστικά σε αυτό το πρόβλημα προσφέροντας ορατά αποτελέσματα από το πρώτο λούσιμο αλλά και μακροπρόθεσμα οφέλη. Ιδού, λοιπόν, η λύση για να βοηθήσετε τον άντρα της ζωής σας να ανακτήσει την αυτοπεποίθησή του!

Η νέα σειρά Head & Shoulders Anti-Hair Fall για λιγότερη τριχόπτωση* περιλαμβάνει ένα σαμπουάν, ένα σαμπουάν 2 σε 1 και την πρωτοποριακή λοσιόν Anti-Hair Fall Tonic. Περιέχει καφεΐνη, συστατικό το οποίο ενδυναμώνει την τρίχα από τη ρίζα ως τις άκρες. Το Tonic εφαρμόζεται σε υγρά ή στεγνά μαλλιά. Το αποτέλεσμα είναι πιο δυνατά, πιο πλούσια και πιο γεμάτα μαλλιά. Χρησιμοποιήστε το σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς για να εξασφαλίσετε μαλλιά πιο υγιή και έως και 100% χωρίς πιτυρίδα.

Με τη βοήθεια του Head & Shoulders Anti-Hair Fall, ο σύντροφός σας θα μεταμορφωθεί και πάλι στον δυναμικό άντρα που ερωτευτήκατε πριν από χρόνια. Φροντίστε, μόνο, να μην υιοθετήσει και την αντίστοιχη μόδα ή μουσική εκείνης της εποχής...!

*που οφείλεται στο σπάσιμο της τρίχας.
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δημοσίευσε ένα σχόλιο
  • Blogger Σχόλιο χρησιμοποιείτε το Blogger
  • Facebook Σχόλιο χρήση του Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Παραξενα

[Παράξενα][bsummary]

Γυναικα

[Γυναίκα][threecolumns]

αδυνατισμα

[Αδυνάτισμα][twocolumns]

συνταγες

[Συνταγές] [bsummary]