Ομορφια

[Ομορφιά][bleft]

Παιδι

[Παιδί][grids]

Γιατί οι άνδρες λατρεύουν τα gadgets;

Αναρωτιέστε τι βρίσκουν τόσο «μαγικό» σε αυτήν κατηγορία αγαθών που εσείς δεν το βλέπετε! Έχουμε κάποιες ερμηνείες που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε καλύτερα την «αδυναμία» των ανδρών στα gadgets.



Από συσκευές επικοινωνίας, κονσόλες παιχνιδιών, συστήματα ήχου και μουσικής μέχρι αθλητικό εξοπλισμό και διάφορα αξεσουάρ για χόμπι ή καθημερινή χρήση... οι άνδρες λατρεύουν τα gadgets τους! Πριν τους «κατηγορήσουμε» για την τόση ενασχόληση με αυτά, ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε γιατί τους αρέσουν τόσο:
Νιώθουν ότι έχουν τον έλεγχο. Καθετί νέο που τους δίνει τη δυνατότητα να χειρίζονται μια κατάσταση ή ένα πράγμα καλύτερα από πριν είναι πραγματικά σημαντικό γι’ αυτούς. Είτε αφορά την πιο γρήγορη κι εύκολη επικοινωνία, είτε κάποια άλλη μορφή «ελέγχου», το αντικείμενο που θα τους προσφέρει ένα ακόμη πλεονέκτημα, είναι πολύτιμο.
Αισθάνονται ότι είναι «μέσα» στα πράγματα. Τους αρέσει να παρακολουθούν τις τεχνολογικές εξελίξεις, να ξέρουν ανά πάσα στιγμή τι έχει ανακαλυφθεί στους τομείς που αναπτύσσονται ταχύτατα. Και φυσικά, όταν έχουν την δυνατότητα να αποκτήσουν κάτι από όλα αυτά που γίνονται πράξη και καταλήγουν στον καταναλωτή, θέλουν να είναι οι πρώτοι που θα το αποκτήσουν.
Τα gadgets είναι για τους άνδρες ότι είναι το spa για τις γυναίκες: αγχωλυτικό! Η στιγμή που θα ασχοληθούν με το gadget της επιλογής τους, ακόμη κι αν απλά διαβάσουν κι ενημερωθούν για ό,τι καινούριο συμβαίνει σχετικά με αυτό, είναι η πιο χαλαρή κι απολαυστική στιγμή της ημέρας. Είναι ο δικός τους χρόνος που αφιερώνουν στον εαυτό τους και μόνο.
Χρησιμοποιώντας κάποιο gadget ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή τους. Ακόμα και για το ξύρισμά τους, προτιμούν να έχουν την πιο «ενημερωμένη» ξυριστική μηχανή, όπως την °CoolTec με καινοτόμο τεχνολογία Electric-Cooling (TEC) της Braun. Σε αυτό όμως δεν τους αδικούμε. Η °CoolTec διαθέτει μία καινοτόμα ράβδο ψύξης αλουμινίου ενσωματωμένη στην κεφαλή της και δροσίζει ενεργά το δέρμα κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος, ελαχιστοποιώντας την κοκκινίλα, το κάψιμο και τη φαγούρα, αφήνοντας την επιδερμίδα δροσερή και αναζωογονημένη.

Ίσως τώρα που μπορούμε να αντιστοιχίσουμε τα δικά τους θέλω με τα δικά μας, να είναι πιο εύκολο να τους αφήσουμε στην ησυχία τους τα λίγα λεπτά της ημέρας που αφιερώνουν σε αυτά τα «ακατανόητα» για εμάς gadgets ή ακόμη και να τους τα παρέχουμε, εάν μπορούμε. Σίγουρα θα συμβιώσουμε πολύ καλύτερα δείχνοντας κατανόηση σε αυτή τους την «αδυναμία».
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δημοσίευσε ένα σχόλιο
  • Blogger Σχόλιο χρησιμοποιείτε το Blogger
  • Facebook Σχόλιο χρήση του Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Παραξενα

[Παράξενα][bsummary]

Γυναικα

[Γυναίκα][threecolumns]

αδυνατισμα

[Αδυνάτισμα][twocolumns]

συνταγες

[Συνταγές] [bsummary]