Ομορφια

[Ομορφιά][bleft]

Παιδι

[Παιδί][grids]

Το σωστό ξύρισμα έχει τις αρχές του

Μπορεί ο μπαμπάς να έχει τον πρώτο λόγο όταν έρθει η στιγμή για το πρώτο ξύρισμα του γιου σας, γιατί όμως να μην τους εκπλήξετε ευχάριστα με tips που θα βοηθήσουν και τους δύο να τελειοποιήσουν την τεχνική τους;



1. Απολέπιση, τώρα! Είναι το πρώτο βήμα για το ιδανικό ξύρισμα: το σωστό προϊόν αφαιρεί νεκρά κύτταρα και λιπαρότητα, διευκολύνοντας το ξύρισμα και μειώνοντας το ενδεχόμενο ερεθισμών.

2. Ένα ζεστό ντους ή έστω, πλύσεις με ζεστό νερό σε πρόσωπο και λαιμό, και ένα ενυδατικό προϊόν μαλακώνουν τις τρίχες και κάνουν το ξύρισμα παιχνιδάκι, γιατί μειώνουν την αντίσταση στη λεπίδα.

3. Αν έχει ευαίσθητο δέρμα, συμβουλέψτε τον να αφήνει το gel ή τον αφρό περισσότερο, ειδικά στα πιο ευαίσθητα σημεία τελευταία (όπως γύρω από τα χείλη), για να μαλακώσουν περισσότερο οι τρίχες.

4. Μπορείτε να του χαρίσετε την πρώτη του ξυριστική μηχανή -προτιμήστε μία ενδεικτική λεπίδα, που αλλάζει χρώμα όταν δεν προσφέρει πλέον το ιδανικό αποτέλεσμα.

5. Αν τον δείτε να σκουπίζει τη λεπίδα ή να χτυπάει το ξυραφάκι στο νιπτήρα, σταματήστε τον! Αυτή η συνήθεια που έχουν πολλοί άνδρες καταστρέφει τη λεπίδα.

6. Στο τέλος, δείξτε του πώς να ταμπονάρει ελαφρά το πρόσωπό του με ένα καθαρό μαλακό πετσετάκι, αντί να το τρίβει προκαλώντας ερεθισμούς και ξηρότητα.

7. Τέλος, χαρίστε του ένα μη λιπαρό after shave που αναζωογονεί το δέρμα, σφραγίζοντας τη φυσική του υγρασία και χαρίζοντας αίσθημα άνεσης και φρεσκάδας.
Με τον καιρό θα αποκτήσει το δικό του προσωπικό στυλ στο ξύρισμα -οι καλές συνήθειες όμως στην τελετουργία της φροντίδας του, θα παίξουν μεγάλο ρόλο από την πρώτη στιγμή. Όπως και τα σωστά προϊόντα. H Gillette διαθέτει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων ανδρικής περιποίησης για άνετο και ασφαλές ξύρισμα, ακόμα και για το πιο ευαίσθητο δέρμα. Δείξτε του πώς να επιλέξει τα κατάλληλα για αυτόν και να είστε σίγουρη ότι δε θα το ξεχάσει ποτέ!
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δημοσίευσε ένα σχόλιο
  • Blogger Σχόλιο χρησιμοποιείτε το Blogger
  • Facebook Σχόλιο χρήση του Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Παραξενα

[Παράξενα][bsummary]

Γυναικα

[Γυναίκα][threecolumns]

αδυνατισμα

[Αδυνάτισμα][twocolumns]

συνταγες

[Συνταγές] [bsummary]