recent
Breaking news

slider1

random

Ομορφια

[Ομορφιά][bleft]

Παιδι

[Παιδί][grids]

Στυλ με σφραγίδα αντρική και γυναικεία οπτική

Το στυλ είναι υπόθεση που δεν γνωρίζει εποχές ή φύλα. Βρίσκει πάντα τον τρόπο του και γίνεται σημείο αναφοράς.

Ξέρετε πώς να φροντίσετε τον άντρα σας με τον καλύτερο τρόπο κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

Η ζέστη δεν δικαιολογεί εμφανίσεις που δεν καλύπτουν τα υψηλά στάνταρντ που έχετε θέσει για τις δικές του εμφανίσεις, τόσο όταν βρίσκεται στο χώρο της εργασίας του, όσο και στις απλές καθημερινές του εμφανίσεις.

Η καλύτερη αρχή για ένα αντρικό, αξεπέραστο στυλ ξέρετε ότι γίνεται με καθημερινό ξύρισμα με την Gillette, γι’ αυτό και την επιλέγετε πάντα για τον ίδιο. Αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για ένα καθαρό και εντυπωσιακό look, το περιποιημένο, καλοξυρισμένο πρόσωπο που δίνει την πρώτη εντύπωση σε όποιον τον αντικρίζει, αλλά ταυτόχρονα τον κάνει να αισθάνεται πάντα φρέσκος. Όταν έχει γίνει πλέον η αρχή, το μυστικό για μία αξιοπρεπή, άνετη και στιλάτη εμφάνιση κρύβεται στη σωστή επιλογή υφασμάτων στα ρούχα, ώστε να είναι δροσερά και άνετα σε γραμμή και εφαρμογή, όπως και σε παπούτσια που αφήνουν τα πόδια να «αναπνέουν» και να μην ιδρώνουν.

Εκτός, από τα ρούχα και τα παπούτσια, τα αξεσουάρ όπως η τσάντα του laptop, τα γυαλιά ή το καπέλο ολοκληρώνουν το look και δίνουν το στίγμα του στυλ που τον διέπει. Είναι το στυλ του, που σας κάνει να καμαρώνετε κάθε φορά που τον αντικρίζετε, ξέροντας ότι εσείς έχετε φροντίσει τα πάντα για τον άντρα της ζωής σας!

twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δημοσίευσε ένα σχόλιο
  • Blogger Σχόλιο χρησιμοποιείτε το Blogger
  • Facebook Σχόλιο χρήση του Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Παραξενα

[Παράξενα][bsummary]

Γυναικα

[Γυναίκα][threecolumns]

αδυνατισμα

[Αδυνάτισμα][twocolumns]

συνταγες

[Συνταγές] [bsummary]