Ομορφια

[Ομορφιά][bleft]

Παιδι

[Παιδί][grids]

Κι όμως, οι άντρες είναι ευαίσθητοι

Άβυσσος -για τη γυναίκα- η ψυχή του άντρα! Βέβαια, το ίδιο λένε κι εκείνοι για τις γυναίκες, οπότε κατά μία έννοια, τα δύο φύλα είναι πάτσι!


Η ευαισθησία δεν είναι κάτι απτό που μπορεί να δώσει το παρόν κι έτσι, να σημειώσουμε ποια το έχει στην κατοχή της και ποιος όχι.
Η ευαισθησία όμως, ως γνήσιο συναίσθημα, βρίσκει διέξοδο στην τέχνη και η πρωτοκαθεδρία των ανδρών σε αυτή το αποδεικνύει.

Παράλληλα βέβαια επιβεβαιώνει πως ζούμε και σε μια εντελώς ανδροκρατούμενη κοινωνία, η οποία δεν επέτρεψε στις γυναίκες να αναδείξουν τα δικά τους ταλέντα και ευαισθησίες, όμως δεν είναι αυτό το θέμα μας σήμερα. Να πούμε για τον Beethoven ή για τον Bach; Για τον Σοφοκλή ή τον Shakespeare; Για τον El Greco ή για τον Πραξιτέλη; Η λίστα με τους εκπροσώπους όλων των τεχνών είναι ατελείωτη και αποτελεί απόδειξη της ευαισθησίας του ανδρικού φύλου. Γιατί, χωρίς αυτήν, όσο ταλέντο και να διαθέτει κανείς, δεν μπορεί να δημιουργήσει τέχνη που να συγκινεί τα πλήθη.


Βέβαια, αν ο καλός σας δεν ανήκει στην παραπάνω λίστα, πώς θα διαπιστώσετε την ευαισθησία του; Είναι κρυμμένη σε όλες τις τρυφερές του κινήσεις και φανερή… στο δέρμα του! Στ’ αλήθεια, δεν τον λυπάστε κάθε φορά που τον βλέπετε με το δέρμα του ταλαιπωρημένο από το ξύρισμα; Η γυναικεία ευαισθησία σας οδηγεί σωστά.

Επιλέξτε εσείς για εκείνον Gillette Sensitive, τα ξυραφάκια που έχουν τέλεια απόδοση ακόμα και σε ευαίσθητο δέρμα! 8 στους 10 δερματολόγους συμφωνούν ότι μειώνει τον ερεθισμό του ξυρίσματος! Και ο αγαπημένος σας θα συμφωνήσει!
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δημοσίευσε ένα σχόλιο
  • Blogger Σχόλιο χρησιμοποιείτε το Blogger
  • Facebook Σχόλιο χρήση του Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Παραξενα

[Παράξενα][bsummary]

Γυναικα

[Γυναίκα][threecolumns]

αδυνατισμα

[Αδυνάτισμα][twocolumns]

συνταγες

[Συνταγές] [bsummary]