Ομορφια

[Ομορφιά][bleft]

Παιδι

[Παιδί][grids]

Πώς να απασχολήσετε τα παιδιά μέσα στο σπίτι.

Τα παιδιά κάλεσαν τους φίλους τους αλλά την ώρα που ετοιμαζόσασταν να βγείτε όλοι μαζί έξω άνοιξαν οι ουρανοί... Μην πανικοβάλλεστε!



Παρακάτω θα βρείτε 3 τρόπους για να απασχολήσετε τα παιδιά μέσα στο σπίτι χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε την τηλεόραση.
1. Παίξτε κρυφτό
Η αξία των κλασσικών παιχνιδιών είναι αδιαμφισβήτητη. Μπορείτε μάλιστα να κάνετε το παιχνίδι ακόμη πιο ενδιαφέρον για τα παιδιά προσφέροντας ένα έπαθλο σε εκείνο που θα βρει την πιο καλή κρυψώνα. Μην παραλείψετε να κάνετε διάφορα σχόλια καθώς τα αναζητάτε. Ειδικά όταν κοντεύετε να πέσετε πάνω τους... Προσπαθήστε απλά να αγνοήσετε τα χαχανητά τους.
Όταν έρθει η σειρά σας να κρυφτείτε μπορείτε κάλλιστα να βρείτε μια άνετη κρυψώνα και να πάρετε μαζί σας το τηλέφωνο σας για να μιλήσετε με τους φίλους σας στο ίντερνετ.
2. Κατασκηνώστε... εντός
Αν δεν μπορείτε να βγείτε έξω, φέρτε τη φύση στο σπίτι με τη βοήθεια της φαντασίας σας, οργανώνοντας μια φανταστική εκδρομή για κάμπινγκ. Τα παιδιά πρέπει να εργαστούν ομαδικά προκειμένου να φτιάξουν ένα μέρος κατάλληλο για ύπνο πριν νυχτώσει χρησιμοποιώντας μαξιλάρια του καναπέ και παπλώματα. Αφού φτιάξουν τον χώρο κατασκήνωσης, μπορείτε να κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον τους μιμούμενοι διάφορα τρομακτικά ζώα του δάσους.
Αυτό δε θα το περιμένουν!
3. Επιδοθείτε στη δημιουργική μαγειρική
«Όσο πιο μεγάλος ο χαμός, τόσο το καλύτερο»: αυτή φαίνεται πως είναι η γενική αρχή της διασκέδασης με τα παιδιά στη κουζίνα.
Μπορείτε να ξεκινήσετε από μπισκότα και καπ κέικ και να περάσετε σε μεγαλύτερες προκλήσεις αν νομίζετε ότι μπορούν να τα καταφέρουν.
Ίσως δεν είναι ακόμη έτοιμα να φτιάξουν μπισκ αστακού, αλλά μπορούν να δοκιμάσουν να φτιάξουν πίτσα!
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δημοσίευσε ένα σχόλιο
  • Blogger Σχόλιο χρησιμοποιείτε το Blogger
  • Facebook Σχόλιο χρήση του Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Παραξενα

[Παράξενα][bsummary]

Γυναικα

[Γυναίκα][threecolumns]

αδυνατισμα

[Αδυνάτισμα][twocolumns]

συνταγες

[Συνταγές] [bsummary]