Ομορφια

[Ομορφιά][bleft]

Παιδι

[Παιδί][grids]

Συμβουλές για την εκτέλεση των κοιλιακών

Υπάρχουν πολλοί μύθοι και μεγάλη παραπληροφόρηση σχετικά με αυτή τη δημοφιλή άσκηση -τα λεγόμενα crunches. Μερικοί λένε ότι δεν πρέπει να κάνουμεασκήσεις για τους κοιλιακούς κάθε μέρα, ενώ άλλοι θεωρούν ότι οι συγκεκριμένες ασκήσεις συμβάλλουν στην απόκτηση όμορφης σιλουέτας. Υπάρχουν επίσης μερικοί που υποστηρίζουν ότι οι ασκήσεις για τους κοιλιακούςδεν έχουν κανένα αποτέλεσμα και ότι πρέπει να κάνει κανείς τουλάχιστον 1.000 επαναλήψεις τη φορά για να έχει αποτέλεσμα. Σε αυτό το άρθρο θα μάθετε ποια είδη κοιλιακών υπάρχουν και τι επιτυγχάνει κάθε ένα από αυτά.

Συμβουλές για την εκτέλεση των κοιλιακών

Πριν μάθετε ποια διαφορετικά είδη κοιλιακών υπάρχουν, είναι καλό να γνωρίζετε κάποια πράγματα σχετικά με αυτούς. Το σημαντικότερο είναι να εκτελείτε τις ασκήσεις σωστά. Όμως… ποιος είναι ο σωστός τρόπος εκτέλεσης των κοιλιακών;
Για παράδειγμα, πρέπει να προσέχετε πολύ την πλάτη σας και, πάνω απ” όλα, τον αυχένα σας, δύο σημεία που επηρεάζονται περισσότερο από κάποια λανθασμένη κίνηση. Οι βραχίονές σας θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ανοιχτοί, έτσι ώστε να γυμνάζετε σωστά το στομάχι και όχι κάποιο άλλο μέρος του σώματος.
Επιπλέον, είναι καλό να γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να χάσετε λίπος από την κοιλιά απλώς κάνοντας αυτές τις ασκήσεις (ακόμα κι αν κάνετε χίλιες επαναλήψεις τη μέρα). Οι ασκήσεις για τους κοιλιακούς πρέπει να συνδυάζονται με αεροβικές ασκήσεις και με καλή διατροφή. Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε πολλές επαναλήψεις από ένα είδος κοιλιακών στην ίδια ρουτίνα, αλλά αρκετά διαφορετικά είδη για κάθε μυ, όπως για τους πλάγιους, τους άνω και τους κάτω κοιλιακούς.
twitter digg delicious facebook stumbleupon linkedin googlebuzz more

Δημοσίευσε ένα σχόλιο
  • Blogger Σχόλιο χρησιμοποιείτε το Blogger
  • Facebook Σχόλιο χρήση του Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :


Παραξενα

[Παράξενα][bsummary]

Γυναικα

[Γυναίκα][threecolumns]

αδυνατισμα

[Αδυνάτισμα][twocolumns]

συνταγες

[Συνταγές] [bsummary]